Cititi regulile de trimitere de mai jos inainte de a trimite site-ul dvs. web:

1) Nu trimiteti site-uri cu oglinda. Site-urile cu oglinda sunt site-uri care contin continut dublu, dar au adrese URL diferite.

2) Nu trimiteti site-uri cu o adresa care redirectioneaza catre alta adresa. De asemenea, aceste site-uri vor fi modificate sau eliminate daca sunt redirectionate in viitor.

3) Nu trimiteti site-uri care sunt incomplete (in constructie).

4) Trimiteti site-ul dvs. la cea mai exacta categorie.

5) Nu acceptam site-ul dvs. daca acesta contine pornografie infantila,  violenta, ura, frauda, vanzarea de software piratat, droguri,  sau ceva ilegal.

6) Furnizati un titlu si o descriere relevante pentru site-ul dvs.

7) Maxim 5 cuvinte in campul titlului.

8) Trimiterile prin e-mail nu sunt acceptate.

9) In zona Descriere NU includeti numele proprietarului, adresa de e-mail, numarul de telefon, cuvantul cheie sau adresa firmei.

10) Nu trimiteti site-uri care constau in mare parte din legaturi afiliate.

11) Verificati daca site-ul dvs. respecta regulile motorului de cautare.

Redactorii nostri au dreptul sa faca orice schimbari in titlu, in descriere sau cuvinte cheie sau in imaginea site-ului dvs.

Site-ul dvs. va fi examinat si adaugat in baza noastra de date in decurs de 72 de ore.

Daca dupa trimiterea unei adrese URL, aceasta este examinata si aprobata, nu puteti solicita modificarea propunerii pentru o alta adresa. Va trebui trimisa o noua lista. Sunt permise schimbari minore, cum ar fi corectarea unei descrieri sau a unui titlu.

Adresa IP a tuturor link-urilor trimise este inregistrata din motive de securitate. Ca utilizator, sunteti de acord ca orice informatie introdusa sa fie stocata intr-o baza de date. Putem elimina, respinge sau edita listari la discretia noastra din orice motiv.